Suzuki 1050 XT

OVERALL RATING 0 of 5.0
 • Performance
  0 of 5.0
 • Comfort
  0 of 5.0
 • Interior
  0 of 5.0
 • Exterior
  0 of 5.0
dynamics
0

V-STROM 1050XT 2020

Låt oss presentera 2020 års V-STROM 1050XT. Det senaste generationens av legendariska V-STROM är här för att hjälpa dig att fly vardagen, och dra ut i vildmarken och utforska livets verkliga mening. En elegant look med de senaste funktionerna möjliggör en synnerligen smidig och bekväm körning, med obegränsad potential så att du kan fortsätta ditt äventyr utan paus.

NYCKELFUNKTIONER

Ny design behåller Suzukis ursprungliga rally-näbb-look med en rektangulär LED-strålkastare samtidigt som den hyllar forna Dakar Rally-hojar och storsäljaren DR-Big.
Den 1037cm3 V-twinnen har mer hästkrafter än någonsin tidigare men behåller sitt starka bottendrag och god bränsleekonomi samtidigt som den harmonierar med globala utsläppsstandarder.

Nya funktioner inkluderar Ride-by-Wire dubbla elektroniska spjällhus, farthållare, traction control med fyra känslighetslägen, en tre-läges körlägesväljare och Easy Start System som gör startproceduren snabb och enkel.

En helt ny multifunktionsinstrumentpanel presenterar all nödvändig information på en LCD-skärm med en ren och intuitiv layout med information som visas i prioritetsordning.
Den nya, fleraxliga tröghetsmätningsenheten (IMU) ger relevant fordonsinformation till det innovativa, justerbara Motion Track Anti-lock** och det kombinerade bromssystemet.

 • Tags
Author
dynamics

Leave a Reply